Гүйцэт болсон тарвасыг хэрхэн таних вэ

img

Гүйцэт болсон тарвас жимсийг хэрхэн мэдэх талаар “www.brightside.me” сайт нийтэлжээ. 

 

Алхам №1

 

 

Гүйцэт болсон тарвасны доод хэсэгт улбар шар өнгөтэй байвал таны сонгосон тарвас идэхэд тохиромжтой гэсэн үг. Харин тарвасны доод хэсэг цайвар шаргал бага зэрэг түүхий байна гэсэн үг.

 

Алхам №2

 

 

Тарвас хэр их бор толбо, хээтэй алаг байх тусам амттай байдаг байна. Тиймээс та гөлгөр ногоон тарвас авахаас зайлсхий.

 

Алхам №3

 

 

Хэмжээгээр нь амтыг нь урьдчилан мэдэх.  Зуйван буюу “watery” нь-Шүүслэг. Харин бөөрөнхий буюу “sweet” нь- чихэрлэг гэсэн үг.  

 

Алхам №4

 

 

Хүнд тарвас хамгийн амттай, шүүслэг байдаг гэнэ.

 

Алхам №5

 

 

Хэрвээ тарвасны иш нь хатсан бол таны сонгосон тарвас 100 хувь болсон гэсэн үг. Харин иш нь ногоон өнгөтэй байвал хараахан болоогүй, идэхэд тохиромжгүй гэсэн үг.

 

Б.Дэлгэрцэцэг

СЭТГЭГДЭЛ БИЧИХ