Хүнсний үйлдвэрлэл эрхлэгчид сургалтад хамрагджээ

.
Агаар ариутгалын асуудал нь одоогоор хүнсний үйлдвэрүүдэд тулгамдаж байгаа асуудлуудын нэг. Иймээс сургалтын үеэр хүнсний үйлдвэрийн агаар ариутгал болон нян, хөгц мөөгөнцөр, шавьж, мэрэгчийн ариутгал халдваргүйтлийн бодист дасах чанарын талаар, шинээр гарч буй ариутгал халдваргүйтэл, цэвэрлэгээний бодисын хүн болон байгальд нөлөөлөх чанарын талаар зэрэг асуудлыг хөнджээ. Дээрх сургалтыг хүнсний үйлдвэрүүдээс гадна ресторан, зочид буудал зэрэг үйлчилгээний байгууллагуудад явуулсан байна.
А.Энхжаргал
СЭТГЭГДЭЛ БИЧИХ