Өндгийг хурдан болгох арга

img

Америкийн “www.wikihow.com” сайт өндгийг усанд буцалгаж, хугацаа алдахгүйгээр  хурдан болгох аргаас нийтэлжээ.

 

Алхам №1


 

Богино хугацаанд өндгийг болгохын тулд эхлээд шарах шүүгээгээ сайтар халаах хэрэгтэй.

 

Алхам №2


 

Шарх шүүгээгээ халаасны дараа өндгөө төмөр саванд хийх эсвэл өнхөрөхөөс сэргийлэх алхам хийгээрэй.

 

Алхам №3


 

Шарах шүүгээгээ 150 градуст тааруул. Өндөг болох хугацаа 10 минут.

 

Алхам №4


 

Өндгөө болж байх хугацаанд саванд хүйтэн ус болон мөс хийгээрэй.

 

Алхам №5


 

Шарх шүүгээнээс гаргасан халуун өндгөө мөстэй усандаа хий. Мөстэй хүйтэн ус өндөгний хальсыг амархан арилгахад тусална.

 

Б.Дэлгэрцэцэг

СЭТГЭГДЭЛ БИЧИХ

Зочин:
Америк л гэхээр сайн гэж боддог сэтгүүлч гуай,хамаагүй бага хугацаанд болгож болдог юм даа.
2015-12-03
Зочин:
инээдтэй юм. чанаж болгохоос хэд дахин илүү хугацаа орох нь. шарах шүүгээгээ хэдэн минут халаах вэ? 5 мин, 10 мин эсвэл 1 цаг уу? тэгээд бас усаа хөлдөөх хэрэгтэй болох . ус мөс болтлоо хэдэн цаг хэрэгтэй вэ?
2015-12-02
Boogii:
Ondog er ni 10 s iluu.minut boldogiin muu
2015-12-02
Зочин:
Үнэхээр гайхалтай арга бна
2015-12-01
Зочин:
bi bol pechind 2 minut urehgui bolgochihdog doo
2015-12-01
од:
Би өндөгөө 8 минутад болгодог.
2015-12-01