Өндгийг хурдан болгох арга

Америкийн “www.wikihow.com” сайт өндгийг усанд буцалгаж, хугацаа алдахгүйгээр хурдан болгох аргаас нийтэлжээ.
Алхам №1
Богино хугацаанд өндгийг болгохын тулд эхлээд шарах шүүгээгээ сайтар халаах хэрэгтэй.
Алхам №2
Шарх шүүгээгээ халаасны дараа өндгөө төмөр саванд хийх эсвэл өнхөрөхөөс сэргийлэх алхам хийгээрэй.
Алхам №3
Шарах шүүгээгээ 150 градуст тааруул. Өндөг болох хугацаа 10 минут.
Алхам №4
Өндгөө болж байх хугацаанд саванд хүйтэн ус болон мөс хийгээрэй.
Алхам №5
Шарх шүүгээнээс гаргасан халуун өндгөө мөстэй усандаа хий. Мөстэй хүйтэн ус өндөгний хальсыг амархан арилгахад тусална.
Б.Дэлгэрцэцэг
СЭТГЭГДЭЛ БИЧИХ